Geachte gasten,
Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.
Degustatie menu lente
Voorgerechten
Zeebaars op 2 manieren
Een heerlijke tartaar van zeebaars uit de Oosterschelde met een licht gerookt mootje zeebaars en smaken van yuzu, gember en limoen
******
Kalfsvlees van Peter‘s Farm
Carpaccio van mooi gerijpt kalfsvlees van Peter’s Farm met Spaanse olijfolie pijnboompitten, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas met geschaafde eendenlever
Tussengerechten
Asperges & Salma zalm
Gebakken asperges met a la minute gerookte Salma zalm en een schuim van asperges
******
Tagliatelle & Zwezerik & Zomer-truffel
Tagliatelle met zomertruffel en geschaafde Parmezaan vergezeld van krokant gebakken kalfszwezerik en een schuim van kalfsjus
Hoofdgerechten
Jonge tarbot
Jonge tarbot licht gegrild met een saus van beurre noisette en een mousseline knolselderij
******
Nieuw-Zeelands Lam
Lam op Marokkaanse wijze met ratatouille en hand gerolde couscous een crème van yoghurt met mint en een saus met specerijen
Desserts
Fromage
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney
of
Wentelteefje & seizoensfruit
Roodfruit/tonkabonenijs/citroen/coulis
of
Feestfestijn
Verschillende desserts uit eigen patisserie
Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 6,00 supplement bij
Maakt u een keuze uit;
3- gangen; voor/hoofd /dessert € 49,50 p.p.
4- gangen; voor/tussen/hoofd/dessert € 59,50 p.p.
5- gangen; voor/ 2 tussen/hoofd/dessert € 69,50 p.p.
6- gangen; 2 voor/2 tussen hoofd/dessert € 79,50 p.p.
7- gangen; 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert € 89,50 p.p.
Menu alleen per tafel te bestellen
Om de kwaliteit te waarborgen gelieve de menu´s per tafel te bestellen. Wij zullen deze menu`s persoonlijk bij u aan tafel vertellen, daar er dagelijks wisselingen zijn.