Geachte gasten,
Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.
Degustatie menu voorjaar
Voorgerechten
Schaal & schelpdieren
Een proeverij van coquille, kreeft, mosseltjes, Hollandse garnaaltje en inktvis met een mousseline van saffraan uit de kidde
******
Charcuterie
Mooi rosé gegaarde kalfsrib met zacht gegaard buikspek vergezeld door pata negra ham en smeersel van rilette
Tussengerechten
Tarbot & zalmkaviaar
Gegrilde tarbotfilet met knolselderij en een saus met zalmkaviaar en fijngesneden bieslook
******
Parelhoen & Zwezerik
Mals gegaarde parelhoenfilet met krokant gebakken kalfszwezerik en een saus van duin morilles
Hoofdgerechten
Skrei
Op de huid gebakken Noorse kabeljauwfilet met couscous en mediterraanse groenten en een saus van bouillabaisse
******
BBQ Big
Speenvarken van de barbecue met een crème van pastinaak, gekonfijte rode ui met een saus van grotchampignon
Desserts
Fromage
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney
of
Mascarpone & banaan
mascarpone /koffie/karamel/passie/bananen ijs
of
Bloedsinaasappel
bloedsinaasappel/mint/hangop/witte chocolade
Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 6,00 supplement bij
Maakt u een keuze uit;
3- gangen; voor/hoofd /dessert € 49,50 p.p.
4- gangen; voor/tussen/hoofd/dessert € 59,50 p.p.
5- gangen; voor/ 2 tussen/hoofd/dessert € 69,50 p.p.
6- gangen; 2 voor/2 tussen hoofd/dessert € 79,50 p.p.
7- gangen; 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert € 89,50 p.p.
Menu alleen per tafel te bestellen
Om de kwaliteit te waarborgen gelieve de menu´s per tafel te bestellen. Wij zullen deze menu`s persoonlijk bij u aan tafel vertellen, daar er dagelijks wisselingen zijn.