Restaurant het Binnenhof | Het menu
15479
page-template-default,page,page-id-15479,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Het menu

Geachte gasten,

Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.

Degustatie menu najaar

Voorgerechten

Zeebaars 2.0

Carpaccio van zeebaars gemarineerd met korianderzaad, kummel, citroen en olijfolie vergezeld door tomaat, olijf en basilicum

******

Runderpicanha

Dungesneden runderpicanha op een crème van truffel met krulletjes eendenlever

Tussengerechten

Gegratineerde mosselen

Gegratineerde Zeeuwse mosselen met fijne specerijen, look en oude kaas

******

Parelhoen & scampi

Zacht gegaarde parelhoen gevuld met scampi met een saus van saffraan

Hoofdgerechten

Pladijs & Coquilles

Goudgeel gebakken pladijs gevuld met coquilles en een schuim van strandkrab

******

Wilde Eend

Gebraden wilde eend en het boutje gekonfijt in het ganzenvet met een saus van zwarte kers en een schuim van rode biet

Desserts

Fromage

Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney

of

Zeeuwse bramen

bramen/speculaas/yoghurt/witte chocolade/coulis

of

Kiwi Gold

Glas dessert van kiwi gold met een crème van tonkaboon een sorbet sinaasappel-yoghurt en een schuim van kardamom

Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 6,00 supplement bij

Maakt u een keuze uit;

3- gangen; voor/hoofd /dessert                                 € 52,50 p.p.

4- gangen; voor/tussen/hoofd/dessert                       € 59,50 p.p.

5- gangen; voor/ 2 tussen/hoofd/dessert                   € 69,50 p.p.

6- gangen; 2 voor/2 tussen hoofd/dessert                  € 79,50 p.p.

7- gangen; 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert         € 89,50 p.p.

Menu alleen per tafel te bestellen

Om de kwaliteit te waarborgen gelieve de menu´s per tafel te bestellen. Wij zullen deze menu`s persoonlijk bij u aan tafel vertellen, daar er dagelijks wisselingen zijn.