Restaurant het Binnenhof | Het menu
14893
page-template-default,page,page-id-14893,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Het menu

Geachte gasten,

Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.

 

Degustatie menu

 

Voorgerechten

Kenner Kreeft

Een frisse zomerse salade met lamsoren en een halve kenner kreeft omringd met een saus van bruine truffel

******

Steak Tartaar 2.0

Ossenhaas van top kwaliteit á la minute gesneden tot tartaar met een krulletje eendenlever en een mousseline uit de kidde

*****

Tussengerechten

Yellowfin Tonijn

Gegrilde yellowfin tonijn met kappertjes saus

******

Ossenhaas Asian style

Gegrilde ossenhaas op Oosterse wijze met gestoofde taugé en een soja saus

*****

Hoofdgerechten

Zeebaars

Op de huid gebakken zeebaarsfilet met mediterraanse smaken en crème van jonge erwten

******

Kalf entrecote van Petersfarm

Gebraden kalf entrecote met een saus van sinaasappel met tijm en zwarte olijfjes

*****

Desserts

Fromage

Een selectie van onze kaasplank met appeltjes brood en eigen gemaakte chutney

of

Zomerfruit

Roodfruit/yoghurt/moscatel/speculaas

of

Zeeuwse kersen van Hoogstrate uit Kloetinge

Een dessert van kersen met hangop met witte chocolade sabayon geserveerd in glas

Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 5,00 supplement bij

 

Maakt u een keuze uit;

3- gangen; voor/hoofd /dessert                                € 39,50 p.p.

4- gangen; voor/tussen/hoofd/dessert                      € 47,50 p.p.

5- gangen; voor/ 2 tussen/hoofd/dessert                      € 55,50 p.p.

6- gangen; 2 voor/2 tussen hoofd/dessert                 € 65,00 p.p.

7- gangen; 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert        € 75,00 p.p.

Menu alleen per tafel te bestellen

Om de kwaliteit te waarborgen gelieve de menu´s per tafel te bestellen. Wij zullen deze menu`s persoonlijk bij u aan tafel vertellen, daar er dagelijks wisselingen zijn.