Geachte gasten,
Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.
Degustatie menu najaar
Voorgerechten
Zeebaars 2.0
Carpaccio van zeebaars gemarineerd met korianderzaad, kummel, citroen en olijfolie vergezeld door tomaat, olijf en basilicum
******
Runderpicanha
Dungesneden runderpicanha op een crème van truffel met krulletjes eendenlever
Tussengerechten
Gegratineerde mosselen
Gegratineerde Zeeuwse mosselen met fijne specerijen, look en oude kaas
******
Parelhoen & scampi
Zacht gegaarde parelhoen gevuld met scampi met een saus van saffraan
Hoofdgerechten
Pladijs & Coquilles
Goudgeel gebakken pladijs gevuld met coquilles en een schuim van strandkrab
******
Wilde Eend
Gebraden wilde eend en het boutje gekonfijt in het ganzenvet met een saus van zwarte kers en een schuim van rode biet
Desserts
Fromage
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney
of
Zeeuwse bramen
bramen/speculaas/yoghurt/witte chocolade/coulis
of
Kiwi Gold
Glas dessert van kiwi gold met een crème van tonkaboon een sorbet sinaasappel-yoghurt en een schuim van kardamom
Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 6,00 supplement bij
Maakt u een keuze uit;
3- gangen; voor/hoofd /dessert € 52,50 p.p.
4- gangen; voor/tussen/hoofd/dessert € 59,50 p.p.
5- gangen; voor/ 2 tussen/hoofd/dessert € 69,50 p.p.
6- gangen; 2 voor/2 tussen hoofd/dessert € 79,50 p.p.
7- gangen; 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert € 89,50 p.p.
Menu alleen per tafel te bestellen
Om de kwaliteit te waarborgen gelieve de menu´s per tafel te bestellen. Wij zullen deze menu`s persoonlijk bij u aan tafel vertellen, daar er dagelijks wisselingen zijn.