Restaurant het Binnenhof | Het menu test
14893
page-template-default,page,page-id-14893,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Het menu test

Geachte gasten,

Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.

 

Degustatie menu Lente

 

Voorgerechten

Canner kreeft

Halve canner kreeft op een frisse salade van groene asperges en een beurre blanc met bruine truffelolie

******

Steaktartaar van kalfsvlees & langoustine

Steaktartaar a la minute gesneden topvlees van peter’s Farm met gebrande langoustines vergezeld door een lauwwarme sabayon van specerijen

 

Tussengerechten

Gamba White Tiger

Gebakken gamba’s op huis gedraaide tagliatelle met gamba saus

******

Jonge Big

Jonge Big van de BBQ met Aziatische in vloeden

 

Hoofdgerechten

Jonge tarbot

Jonge tarbot licht gegrild met lente-ui, knolselderij en gezouten pinda

******

Australisch Grainfed entrecote

Gebraden entrecote met gestoofde ossenstaart en een mousseline van aardappel met eendenlever

 

Desserts

Fromage 

Een selectie van onze kaasplank met appeltjes brood en eigen gemaakte chutney

of

Sorbets & zomerfruit

Roodfruit/div sorbet/citroen/coulis

of

Tonkaboon/kardemom/sinaasappel/pure chocolade

Heerlijke glas dessert met warm en koude componenten

 

Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 5,00 supplement bij

 

Maakt u een keuze uit;

3- gangen; voor/hoofd /dessert                                 € 42,50 p.p.

4- gangen; voor/tussen/hoofd/dessert                       € 49,50 p.p.

5- gangen; voor/ 2 tussen/hoofd/dessert                   € 59,50 p.p.

6- gangen; 2 voor/2 tussen hoofd/dessert                  € 69,50 p.p.

7- gangen; 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert         € 80,00 p.p.

Menu alleen per tafel te bestellen

Om de kwaliteit te waarborgen gelieve de menu´s per tafel te bestellen. Wij zullen deze menu`s persoonlijk bij u aan tafel vertellen, daar er dagelijks wisselingen zijn.