Geachte gasten,
Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.
Degustatie menu Lente
Voorgerechten
Canner kreeft
Halve canner kreeft op een frisse salade van groene asperges en een beurre blanc met bruine truffelolie
******
Steaktartaar van kalfsvlees & langoustine
Steaktartaar a la minute gesneden topvlees van peter’s Farm met gebrande langoustines vergezeld door een lauwwarme sabayon van specerijen
Tussengerechten
Gamba White Tiger
Gebakken gamba’s op huis gedraaide tagliatelle met gamba saus
******
Jonge Big
Jonge Big van de BBQ met Aziatische in vloeden
Hoofdgerechten
Jonge tarbot
Jonge tarbot licht gegrild met lente-ui, knolselderij en gezouten pinda
******
Australisch Grainfed entrecote
Gebraden entrecote met gestoofde ossenstaart en een mousseline van aardappel met eendenlever
Desserts
Fromage
Een selectie van onze kaasplank met appeltjes brood en eigen gemaakte chutney
of
Sorbets & zomerfruit
Roodfruit/div sorbet/citroen/coulis
of
Tonkaboon/kardemom/sinaasappel/pure chocolade
Heerlijke glas dessert met warm en koude componenten
Indien u voor kaas kiest uit het menu komt er € 5,00 supplement bij
Maakt u een keuze uit;
3- gangen; voor/hoofd /dessert € 42,50 p.p.
4- gangen; voor/tussen/hoofd/dessert € 49,50 p.p.
5- gangen; voor/ 2 tussen/hoofd/dessert € 59,50 p.p.
6- gangen; 2 voor/2 tussen hoofd/dessert € 69,50 p.p.
7- gangen; 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert € 80,00 p.p.
Menu alleen per tafel te bestellen
Om de kwaliteit te waarborgen gelieve de menu´s per tafel te bestellen. Wij zullen deze menu`s persoonlijk bij u aan tafel vertellen, daar er dagelijks wisselingen zijn.