Hoofdgerechten

Rogvleugel
Goudgeel gebakken rogvleugel met een jus van tomaat en gerookte honing tomaatjes, kappertjes en Spaanse olijven
€ 29,50

Zeebaars op 2 manieren
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een tartaar van zeebaars vergezeld door en een saus van dragon
€ 36,50

Tarbot & Truffel
Gegrilde tarbotfilet met bospaddenstoelen en crème van knolselderij met een mousseline van beurre noisette
€ 39,50

Australië ribeye
Gebraden Australische runderribeye met een saus van rode wijn met spekjes, sjalotten en rozemarijn (alleen per 2 personen te bestellen)
€ 39,50

Kalfszwezerik op 3 manieren
Goudgeel gebakken kalfszwezerik met krokant gebakken kalfssukade en dungesneden kalfstong met een jus van truffel
€ 38,50

Ossenhaas Classic
Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een Jus van rode wijn
€ 37,50