Restaurant het Binnenhof | Hoofdgerechten
14931
page-template-default,page,page-id-14931,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hoofdgerechten

Tong & Gamba
Gebakken tongfilet en gegratineerde gamba’s met Marokkaanse kruiden en een saus van groene curry.
€ 34,50

Rogvleugel
Gebakken Rogvleugelfilet met structuren van tomaat, tapenade van olijf vergezeld door een saus van gezouten ansjovis en kappertjes
€ 29,50

Tarbot truffel
Gegrilde tarbotfilet met herfsttruffel, gewokte groene asperges en cantharellen omringd door een saus van truffel.
€ 37,50

Austrailian ribeye
Gebraden Australische ribeye (300 gram) met een saus van rode wijn, spekjes, sjalotjes en rozemarijn met handgeschilde frieten.
€ 35,00

Kalf op 3 manieren
Top kalfsvlees van Peter’s farm met gebakken kalfshaas, krokante sukade, goudgeel gebakken kalfszwezerik en een schuim van cantharellen.
€ 35,00

Ossenhaas Sovrano
Gebakken ossenhaas met gekaramelliseerde witlof, gebakken paddenstoelen, op een sabayon van Sovrano kaas deze is licht afgebrand.
€ 34,50