Restaurant het Binnenhof | Hoofdgerechten
14931
page-template-default,page,page-id-14931,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hoofdgerechten

Tong & Gamba
Gebakken tongfilet en gegratineerde gamba’s met Marokkaanse kruiden met een saus van groene curry
€ 29,50

 

Rogvleugel
Gebakken rogvleugelfilet met structuren van tomaat, tapanade van olijf vergezeld door gezouten ansjovis.
€ 28,50

 

Tarbot
Gegrilde tarbotfilet met een mousseline van knolselderij, een schuim van kreeft gestoofde paddestoelen en gewelde kreeft
€ 35,50

 

Australian ribeye
Gebraden Australische ribeye (600 gram) met een Bearnaise saus en handgeschilde dikke frieten (alleen per 2 personen te bestellen)
€ 29,50 p.p.

 

Ossenhaas Classic
Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een saus van rode wijn
€ 28,50

 

Kalf op 3 manieren
Gebraden kalfslende met krokante kalfswang , goudgeel gebakken kalfszwezerik met een crème van bloemkool en een schuim van bospaddestoelen
€ 32,50