Restaurant het Binnenhof | Hoofdgerechten
14931
page-template-default,page,page-id-14931,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hoofdgerechten

Kabeljauw
Op de huid gebakken kabeljauwfilet vergezeld door een stampotje met chorizo, crème fraîche, recola sla en een saus van bieslook
€ 26,50

Tarbot
Tarbotfilet gebakken in de geklaarde boter met een crème van jonge erwtje gestoofde bospaddestoelen en een schuim van eekhoorntjesbrood
€ 35,50

Tong & Langoustine

Licht gebakken tongfilet met gerookte langoustine en gestoofde bio groenten omringd door een schuim van saffraan met Crème fraîche
€ 29,50

Anjou Duif
Gebraden Franse duif met het pootjes in een krokant jasje, rode biet, zalf van pompoen en een jus van crêpes
€ 21,50

Filet Pure

Gebakken ossenhaas met gekaramelliseerde witlof, gebakken paddenstoelen, crème van pastinaak en omringd door een jus met peper
€ 28,50

Kalfsvlees op 3 manieren
Gebraden kalfsrib met krokante kalfssucade en goudgeel gebakken kalfszwezerik met een mousseline van knolselderij een jus van bospaddestoelen
€ 30,50