Restaurant het Binnenhof | Hoofdgerechten
14931
page-template-default,page,page-id-14931,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hoofdgerechten

Kabeljauw
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met huisgemaakte spaghetti, seizoen groentjes en een saus van chorizo.
€ 29,50

Zeebaars
Gebakken zeebaarsfilet met gegrilde groenten en een mousseline van aubergine en een saus van saffraan.
€ 28,50

Tarbot
Gegrilde tarbotfilet met een mousseline van knolselderij, een schuim van kreeft gestoofde paddenstoelen en gewelde kreeft.
€ 37,50

Piepkuiken & Zwarte truffel
Een pot-au-feu van piepkuiken met het boutje gevuld met eendenlever en eigen jus op geschuimd vergezeld van geschaafde zwarte truffel.
€ 29,50

Ossenhaas Classic
Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een jus van rode wijn.
€ 29,50

Australische Rib-eye
Gegrilde grain fed rib-eye uit Australië met rozemarijn, zeezout, knoflook en een saus van rode wijn met sweet belly bacon, 300 gr p.p.
€ 35,00