Restaurant het Binnenhof | Hoofdgerechten
14931
page-template-default,page,page-id-14931,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hoofdgerechten

Zeebaars
Op de huid gebakken zeebaarsfilet op een bedje van hand gerolde couscous met een lauw warme vinaigrette van citrus afgemaakt met kruidenolie
€ 28,50

Zeetongfilet
Gebakken tongfilet met Stellendamse garnalen met een crème van saffraan en een schuim van schaaldieren
€ 29,50

Tarbot

Gegrilde tarbotfilet met herfst truffel en groene asperges crème van knolselderij mousseline
€ 34,50

Kalf op 3 manieren
Mooi boerderij kalfsvlees zacht gegaarde ribeye met krokante sukade en goudgeel gebakken kalfszwezerik en een schuim van cantharellen
€ 28,50

Ossenhaas

Gebakken Ossenhaasfilet met gekarameliseerde witlof en een saus van rode wijn en gestoofde bospaddestoelen met een vleugje truffel
€ 28,50

Grain fed entrecôte
Gegrilde entrecôte uit Australië met gekonfijt uitjes in bruin bier en een aardappelmousseline omringd door een saus van bier met rode peper
€ 29,50