Restaurant het Binnenhof | Hoofdgerechten
14931
page-template-default,page,page-id-14931,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hoofdgerechten

Zwarte Heilbot
Goud geel gebakken heibotfilet met een saus van tomaat, Hollandse garnaaltjes en tuinkers.
€ 28,50

 

Tongfilet & Coquilles
In de cacaoboter gebakken tongfilet gevuld met coquilles met een schuim van kreeft vergezeld door stukjes kreeft.
€ 32,50

 

Tarbot & Kreeft
Gegrilde tarbotfilet met zomer truffel gewokte groene asperges en cantharellen omringd door een saus van truffel.
€ 35,50

 

Rib roast Australië graan gevoerd
Gebakken runder ribeye met een rode wij saus met spekjes, sjalot en rozemarijn.
€ 32,50

 

Kalfszwezerik & Sukade & stoverij
Krokant gebakken sukade met een stoverij en goud geel gebakken kalfszwezerik en een saus met Indische specerijen.
€ 32,50

 

Filet Pur
Gebakken ossenhaas met gekaramelliseerde witlof, gebakken paddenstoelen, en een crème van pastinaak met een bearnaisesaus uit de kidde.
€ 29,50