Catch of the day
Laat u verrassen door de vis van de dag dat rechtstreeks dagvers van de vismijn wordt gehaald door onze chef.
€ 29,50
Zeebaars
Gebakken zeebaarsfilet met gegrilde groenten en een mousseline van aubergine En een saus van saffraan.
€ 32,50
Tarbot & Kreeft
Gegrilde tarbotfilet met gewelde kreeft gewokte asperges en een zalf van knolselderij met een mousseline van kreeft.
€ 37,50
Austrailian ribeye
Gebraden Australische ribeye (300 gram) met een saus van rode wijn, spekjes, sjalotjes en rozemarijn met handgeschilde frieten.
€ 35,00
Fermier Duif
Gebraden Franse duif met het pootjes in een krokant jasje, rode biet, zalf van pompoen en een jus van morilles.
€ 34,50
Ossenhaas Classic
Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een Jus van madeira.
€ 34,50