Kabeljauw
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met huisgemaakte spaghetti, seizoen groentjes en een saus van chorizo.
€ 29,50
Zeebaars
Gebakken zeebaarsfilet met gegrilde groenten en een mousseline van aubergine en een saus van saffraan.
€ 28,50
Tarbot
Gegrilde tarbotfilet met een mousseline van knolselderij, een schuim van kreeft gestoofde paddenstoelen en gewelde kreeft.
€ 37,50
Piepkuiken & Zwarte truffel
Een pot-au-feu van piepkuiken met het boutje gevuld met eendenlever en eigen jus op geschuimd vergezeld van geschaafde zwarte truffel.
€ 29,50
Ossenhaas Classic
Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een jus van rode wijn.
€ 29,50
Australische Rib-eye
Gegrilde grain fed rib-eye uit Australië met rozemarijn, zeezout, knoflook en een saus van rode wijn met sweet belly bacon, 300 gr p.p.
€ 35,00