Restaurant het Binnenhof | Hoofdgerechten
14931
page-template-default,page,page-id-14931,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hoofdgerechten

Rogvleugel
Goudgeel gebakken rogvleugel met een jus van tomaat en gerookte honing tomaatjes, kappertjes en Spaanse olijven.
€ 29,50

Zeebaars op 2 manieren
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met een tartaar van zeebaars vergezeld door en een saus van dragon.
€ 36,50

Tarbot & Truffel
Gegrilde tarbotfilet met bospaddenstoelen en crème van knolselderij met een mousseline van beurre noisette

Australië ribeye
Gebraden Australische runderribeye met een saus van rode wijn met spekjes, sjalotten en rozemarijn (alleen per 2 personen te bestellen)
€ 39,50

Kalfszwezerik op 3 manieren
Goudgeel gebakken kalfszwezerik met krokant gebakken kalfssukade en dungesneden kalfstong met een jus van truffel
€ 38,50

Ossenhaas Classic
Gebakken biefstuk van de haas met Brussels lof en crème van pastinaak met een jus van rode wijn
€ 37,50

şehirler arası nakliyat manisa şehirler arası nakliyat şehirler arası nakliyat şehirler arası nakliyat şehirler arası nakliyat profesyonel evden eve nakliyat dalaman şehirler arası nakliyat evden eve nakliyat
şehirler arası nakliyat manisa şehirler arası nakliyat şehirler arası nakliyat şehirler arası nakliyat şehirler arası nakliyat profesyonel evden eve nakliyat dalaman şehirler arası nakliyat evden eve nakliyat
evden eve nakliyat