Restaurant het Binnenhof | Kerstmenu 2018
15224
page-template-default,page,page-id-15224,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kerstmenu 2018

Kerstmenu 2018

 

Amuse

Kreeft & Langoustine

Zacht gewelde kreeft met een gebrande langoustine

En een mousseline uit de kidde

******

Salma Zalm & Noordzee Krab & Kaviaar

Licht gemarineerd zalm met Spaanse olijfolie, cannelloni van Noordzee krab omringd met crème fraîche en kaviaar

*******

Coquilles

In de cacaoboter gebakken coquilles op een crème van avocado met hand gepelde garnalen, inoki en schuim van waterkers

*******

Kalfswang/zwezerik & Herfst-truffel

Zacht gegaarde kalfswang met een aardappel-eendenlever mousseline vergezeld door een ravioli gevuld met zwezerik, ossenstaart en truffel

*******

Lemon Grass & Bubbels

Een verfrissing van citroengras en ginger ale met bubbels

*******

Hertenkalf

Gebakken hertenfilet met een crème van kweepeer, stoofpeer en een saus van rode port met een vleugje chocolade

*******

“The Christmas Green & White”

Pistache met witte Ivoire chocolade vergezeld door kardemom en abrikoos

******

Koffie met huisgemaakte proeverijen

85,00 p.p.