Restaurant het Binnenhof | Kerstmenu 2019
15224
page-template-default,page,page-id-15224,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kerstmenu 2019

Kerstmenu 2019

 

Amuse

Steaktartaar
Vers gesneden tartaar van de ossenhaas
met een mousseline uit de kidde

******

Yellowfin tonijn Asian style
Carpaccio van Yellowfin tonijn met krab, kreeft, scampi in krokant jasje
In een style van Aziatische smaken

*******

Coquilles
In de cacaoboter gebakken coquilles op een crème van knolselderij
met bloemkool beurre noisette een saus met karnemelk en lavas olie

*******

Ossenstaart & Herfst-truffel
Krokant gebakken kalfszwezerik met een aardappel-eendenlever mousseline
vergezeld door een ravioli gevuld ossenstaart en saus met groene curry

*******

Een sprankeling van Bubbels een vleugje passie
Een verfrissing van passiesorbet met Bubbels

*******

Hertenkalf
Gebakken hertenfilet met een crème van pastinaak, smaken van biet
en herfst-truffel

*******

“a kiss under the mistletoe”
Een dessert van rozen met strukturen van witte chocolade en
een sorbet van lychee

******

Koffie met huisgemaakte proeverijen

85,00 p.p.