Amuse
Langoustine & kaviaar
Tartaar van langoustine met een sorbet van cantaloupe meloen met een lauw-warme mousseline van vadouvan
******
Kalfshaas & kreeft
Carpaccio van kalfshaas op een crème van paddenstoelen met gewelde kreeft en krulletjes eendenlever met een licht gerookte olijfolie
*******
Coquille & Strandkrab
In de cacaoboter gebakken coquille met een ravioli gevuld met Noordzee krab en een schuim van strandkrabben
*******
Poussin & Zwezerik &Truffel
Zacht gegaarde piepkuiken gevuld met wintertruffel vergezeld door goudgeel gebakken kalfszwezerik
*******
Een verfrissing van limoen, gember en citroengras
Een spoom van limoen met een vleugje gember en citroengras
*******
Hertenkalf
Gebakken hertenbiefstuk met een crème pompoen, stoofpeertje, zalf van pastinaak en een jus van rode biet met truffel
*******
“The Christmas Party”
Kleine taartjes van framboos en een crème brûlée, misérable van witte chocolade met sorbet van rode vruchten
******
Koffie met huisgemaakte proeverijen
95,00 p.p.