Amuse
Coquille & kaviaar
In de cacaoboter gebakken coquille met een espuma van roseval aardappel met kaviaar
******
Tartaar van Wagyu beef
Steaktartaar van Japans topvlees met eendenlever en een crostini van brioche met een jus van oude whisky
*******
Tarbot & Kreeft
Zacht gegaard tarbotmootje met gewelde kreeft mousseline van kreeft uit de kidde en structuren van knolselderij
*******
Cannelloni & Kalfszwezerik
Cannelloni gevuld met kalfswang en ossentong vergezeld door goud-geel gebakken kalfszwezerik met een schuim van bospaddenstoelen
*******
Een verfrissing van passie
Een Scroppino van passie met een vleugje zoethout
*******
Hertenkalf
Gebakken hertenbiefstuk van de haas met een crème van rode biet met truffel, stoofpeertje, zalf van pastinaak en een wildjus
*******
“The Christmas Art”
Kleine taartjes in art stijl met smaken van framboos met witte chocolade en amandel
******
Koffie met huisgemaakte proeverijen
90,00 p.p.