Amuse
Langoustine op 3 manieren
Tartaar, van de BBQ en als schuim
******
Kingfish & Noordzee krab
Kingfish Cru gemarineerd met een mooie olijfolie en fijne kruiden vergezeld door een cannelloni van Noordzee krab
*******
Grietfilet & Truffel
Gegrilde Grietfilet met structuren van knolselderij met geschaafde winter-truffel en een saus van aardappel en truffel
*******
Kalfshaas & Ossenstaart
Zacht gegaarde kalfshaas en een stoof van ossenstaart met een jus van morieljes
*******
Passie & Ginger
Een verfrissing van passie met een sprankeling van ginger
*******
Hertenkalf & Eendenlever
Gebakken hertenfilet met een crème van pastinaak, smaken van biet en herfst-truffel vergezeld door eendenlever
*******
“The red and white Christmas”
Een dessert van roodfruit met witte chocolade en een sorbet van framboos
******
Koffie met huisgemaakte proeverijen
89,50 p.p.