Restaurant het Binnenhof | Klassiekers Binnenhof
15480
page-template-default,page,page-id-15480,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Klassiekers Binnenhof

Coquilles Cru

Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld van eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauwwarme truffel vinaigrette

€ 22,50

 

Pura di filetto

Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas

€ 18,50

 

Fruits de Mer New Style

Een variatie van kreeft, Noordzee krab, coquilles, pittige soep van kreeft en een cannelloni van gerookte zalm omringd door een saus van lavaskruid

€ 22,50

 

Kreeftensalade

Een lente salade met Oosterschelde kreeft en Hollandse garnaaltjes met een Beurre blanc met truffel

€ 27,50

 

Vissoep uit de Zeeuwse wateren

Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren, rouille en oude geraspte kaas geserveerd met Provençaals broodje

€ 17,50

 

Hollandse asperges Flamande

Hollandse asperges met boerenham en een eitje met truffel
€ 24,50

 

Asperges & Salma zalm

Gebakken asperges met a la minute gerookte Salma zalm en een schuim van asperge
€ 24,50

 

Oosterschelde Kreeft

Oosterschelde kreeft gekookt of gebakken
per 100 gr € 10,00