Menu

Geachte gasten,

Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.

Tamme eend & Kreeft & Scampi
Een heerlijke lente salade met tuinboontjes, spekjes zachtgegaarde tamme eendenborst en stukje kreeft, scampi met een mooie vinaigrette van rode wijn en sherry

Salade Oosterschelde
Een salade van krab met gerookte paling, inktvis, en gegrilde coquille omringd door een schuim van strandkrab

Tongschar uit Denemarken
Goudgeel gebakken tongscharfilet met een croûte van specerijen en een saus van vadouvan

Parelhoen & Zwezerik
Malse parelhoenfilet met krokant gebakken kalfszwezerik en een saus van duinmorilles

Griet & Kreukels
Gegrilde grietfilet met Zeeuwse kreukels en Zeeuwse lamsoren met een saus van peterselie

Nieuw-Zeelands Lam
Een combinatie van lamsrack en lamsnek met Hollandse asperges omringd door een lamsjus

Fromage (supplement: €6,-)
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney
Of
Lente koninkjes
Spaanse aardbei/citroen crème/mint/witte chocolade
Of
Een dessert van chocolade en advocaat
Een dessert van verrassende combinaties van chocolade en advocaat

3-gangen | voor/hoofd/dessert | € 55,00 p.p.

4-gangen | voor/tussen/hoofd/dessert | € 62,50 p.p.

5-gangen | voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 72,50 p.p.

6-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 82,50 p.p.

7-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert | € 92,50 p.p.

Menu gelieve alleen per tafel bestellen