Schaal- en Schelpdieren
Een variatie van kreeft,Noordzee krab, coquilles, gerookte zalm en paling vergezeld door een pittige soep van garnalen uit Colijnsplaat
€ 21,50
Eendenlever Terrine & appel compôte
Eendenlever terrine in combinatie met een frisse appel compôte en boerenbrood
€ 19,50
Pura di filetto
Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas
€ 17,50
Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld van eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauw warme truffel vinaigrette
€ 20,50
Kalfszwezerik & Scampi
Salade van kropsla met krokant gebakken zwezerik geschaafde Parmezaan met gebakken scampi’s in look en een jus van oude acceto
€ 19,50
Warme voorgerechten
Vissoep uit de Zeeuwse wateren
Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren met rouille en oude geraspte kaas
€ 17,50
Piepkuiken & Zwarte truffel
Een pot-au-feu van piepkuiken met het boutje gevuld met eendenlever en eigen jus op geschuimd vergezeld van geschaafde zwarte truffel
€ 19,50