Restaurant het Binnenhof | Voorgerechten
14913
page-template-default,page,page-id-14913,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Voorgerechten

Eendenlever op twee manieren
Eendenlever terrine in combinatie met gebakken eendenlever, bloedworst en een sorbet van zwarte kers
€ 21,50

Schaal en Schelpdieren
Een variatie van kreeft, Noordzee krab, coquilles met gerookte vissoorten en een pittige soep van garnalen uit Colijnsplaat.
€ 22,50

Pura di filetto
Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas.
€ 18,50

Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld met eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauw warme truffel vinaigrette.
€ 22,50

Kalfszwezerik & Scampi
Salade van kropsla met krokant gebakken zwezerik geschaafde Parmezaan met gebakken scampi’s in look en een saus van groene curry.
€ 21,50

Vissoep uit de Zeeuwse wateren
Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren geserveerd met Provençaals brood rouille en oude geraspte kaas.
 € 17,50