Restaurant het Binnenhof | Voorgerechten
14913
page-template-default,page,page-id-14913,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Voorgerechten

Schaal- en Schelpdieren
Een variatie van kreeft,Noordzee krab, coquilles, gerookte zalm en paling vergezeld door een pittige soep van garnalen uit Colijnsplaat
€ 21,50

Eendenlever Terrine & appel compôte
Eendenlever terrine in combinatie met een frisse appel compôte en boerenbrood
€ 19,50

Pura di filetto
Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas
€ 17,50

Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld van eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauw warme truffel vinaigrette
€ 20,50

Kalfszwezerik & Scampi
Salade van kropsla met krokant gebakken zwezerik geschaafde Parmezaan met gebakken scampi’s in look en een jus van oude acceto
€ 19,50

Warme voorgerechten


Vissoep uit de Zeeuwse wateren
Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren met rouille en oude geraspte kaas
€ 17,50

Piepkuiken & Zwarte truffel
Een pot-au-feu van piepkuiken met het boutje gevuld met eendenlever en eigen jus op geschuimd vergezeld van geschaafde zwarte truffel
€ 19,50