Fruits de Mer New Style
Een variatie van kreeft, Noordzee krab, coquilles, pittige soep van kreeft en een cannelloni van gerookte zalm omringd door een saus van lavaskruid.
€ 24,50
Pura di filetto
Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas.
€ 19,50
Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld van eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauwwarme truffel vinaigrette.
€ 24,50
Langoustine Premier Cru
Carpaccio van langoustine op een crème van avocado met Noordzee krab en een langoustine in een jasje van gezouten pinda vergezeld door een schaaldieren vinaigrette.
€ 22,50
Vissoep uit de Zeeuwse wateren
Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren, rouille en oude geraspte kaas geserveerd met Provençaals broodje.
€ 18,50
Eendenlever op 2 manieren
Terrine van eendenlever met gebakken eendenlever en bloedworst, appeltjes met calvados en zwarte peper vergezeld door een jus van rode port.
(ook als hoofdgerecht te bestellen)
€ 32,50