Restaurant het Binnenhof | Voorgerechten
14913
page-template-default,page,page-id-14913,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Voorgerechten

Fruits de Mer New Style
Een variatie van kreeft, Noordzee krab, coquilles, pittige soep van kreeft en een cannelloni van gerookte zalm omringd door een saus van lavaskruid
€ 24,50

Pura di filetto
Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas
€ 19,50

Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld van eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauwwarme truffel vinaigrette
€ 24,50

Yellowfin tonijn
Een frisse tartaar van yellowfin tonijn met Noordzee krab, kreeft met een crème van wasabi en Oosterse vinaigrette
€ 24,50

Vissoep uit de Zeeuwse wateren
Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren, rouille en oude geraspte kaas geserveerd met Provençaals broodje
€ 18,50

Oosterschelde kreeft
Een frisse zomerse salade met Oosterschelde kreeft en een beurre blanc met truffel
€ 35,00