Restaurant het Binnenhof | Voorgerechten
14913
page-template-default,page,page-id-14913,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Voorgerechten

Eendenlever Terrine
Terrine van eendenlever met een rilette van gekonfijte eendenbout, sorbet van zwarte kers vergezeld door warm appeltjes brood.
€ 21,50

 

Schaal en Schelpdieren
Een variatie van kreeft,Noordzee krab,coquilles en een pittige soep van garnalen uit Colijnsplaat.
€ 21,50

 

Langoustine Premier Cru
Carpaccio van langoustine op een crème van avocado met Noordzee krab en een langoustine in een jasje van gezouten pinda vergezeld door een schaaldieren vinaigrette.
€ 19,50

 

Pura di filetto
Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas.
€ 17,50

 

Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld met eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauw warme truffel vinaigrette.
€ 21,50

 

kwartel & zwezerik & saucijs
Herfst salade van gebakken kwartel, krokante zwezerik en een huisgemaakte saucijs vergezeld door een warme vinaigrette van oude sherry.
€ 18,50

 

Warme voorgerechten

Vissoep uit de Zeeuwse wateren
Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren geserveerd met Provençaals brood rouille en oude geraspte kaas.
€ 17,50

 

Eendenlever & Bloedworst
Gebakken eendenlever met gekarameliseerde appeltjes afgeblust met calvados en ambachtelijke bloedworst.
€ 18,50