Restaurant het Binnenhof | Voorgerechten
14913
page-template-default,page,page-id-14913,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Voorgerechten

Fruits de Mer New Style
Een variatie van kreeft, Noordzee krab, coquilles, pittige soep van kreeft en een cannelloni van gerookte zalm omringd door een saus van lavaskruid.
€ 22,50

 

Pura di filetto
Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas.
€ 18,50

 

Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld van eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauw warme truffel vinaigrette.
€ 22,50

 

Yellowfin tonijn
Een frisse tartaar van yellowfin tonijn met Noordzee krab, kreeft met een crème van wasabi  en Oosterse vinaigrette.
€ 21,50

 

Vissoep uit de Zeeuwse wateren
Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren, rouille en oude geraspte kaas geserveerd met Provençaals broodje.
€ 17,50

 

Eendenlever voor de fijn proever
Terrine van eendenlever met een compote van sinaasappel en gekarameliseerd appeltjesbrood.
€ 21,50