Restaurant het Binnenhof | Voorgerechten
14913
page-template-default,page,page-id-14913,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Voorgerechten

Steak tartaar
Ossenhaas van top kwaliteit à la minute gesneden tot tartaar met mooie eendenleverkrullen en een mousseline van truffel uit de kidde
€ 20,50

Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld van eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauwwarme truffel vinaigrette
€ 20,50

Fruits de Mer
Een variatie gerookte vissoorten en kreeft, Noordzee krab, coquilles en een pittige soep van garnalen uit Colijnsplaat
€ 19,50

Yellowfin tonijn & Noordzee krab
Parade van tonijn met Noordzee krab en King krab met fijne smaken van yuzu en oosterse invloeden
€ 21,50

Pura di filetto
Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas
€ 17,50

Warme voorgerechten


Bisque van Oosterschelde kreeft
Fluweel zachte soep van Oosterschelde kreeft met een theelepel knolserderijmousseline
€ 14,50

Eendelever
Gebakken eendenlever met bloedworst gekarameliseerde appeltjes met calvados en zwarte peper met een jus van rode port
€ 18,50

Kreeft & Kalfszwezerik
Gewelde kreeft in combinatie met goudgeel gebakken kalfszwezerik en huis gedraaide tagliatelle met een schuim van kreeft
€ 22,50

Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld van eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauwwarme truffel vinaigrette
€ 20,50