Restaurant het Binnenhof | Voorgerechten
14913
page-template-default,page,page-id-14913,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Voorgerechten

Fruits de Mer New Style
Een variatie van kreeft, Noordzee krab, coquilles, pittige soep van kreeft en een cannelloni van gerookte zalm omringd door een saus van lavaskruid.
€ 24,50

Pura di filetto
Carpaccio van ossenhaas met een mooie olijf-truffel olie, zongedroogde tomaat, pijnboompitten, kappertjes en geschaafde Parmezaanse kaas.
€ 19,50

Coquilles Cru
Licht gemarineerde coquilles met truffel vergezeld van eendenlever krullen en geparfumeerd met een lauwwarme truffel vinaigrette.
€ 24,50

Langoustine & Coquille
Gemarineerde coquilles met gember en yuzu op een crème van lichte curry met geroosterde langoustine en een vinaigrette van lavaskruid.
€ 22,50

Vissoep uit de Zeeuwse wateren
Een fluwelige vissoep met gebakken vis, schaal- en schelpdieren, rouille en oude geraspte kaas geserveerd met Provençaals broodje.
€ 19,50

Eendenlever op 2 manieren
Terrine van eendenlever met gebakken eendenlever en bloedworst appeltjes met calvados en zwarte peper vergezeld door een jus van rode port.
(ook als hoofdgerecht te bestellen)
€ 32,50