Geachte gasten,
Chef Arjan heeft samen met zijn team een mooi degustatie menu gemaakt wat maandelijks wisselt. Het menu zal hoofdzakelijk bestaan uit seizoen producten die wekelijks door Arjan met liefde worden uitgezocht.
Degustatiemenu Lente
Voorgerechten
Cannelloni van Kalfsrib & Langoustine
Een cannelloni van kalfsribstuk en kalfstong vergezeld door een langoustine in een krokant jasje van gezouten pinda en een saus van groene curry met een schuim van kokos
*********
Steak tartaar zomertruffel
Vers gesneden steak tartaar van top vlees uit Nieuw Zeeland met zomertruffel en Parmezaanse kaas en krulletje eendenlever
Tussengerechten
Zeebaars op 2 manieren
Gemarineerde zeebaars met een mootje zeebaars op de huid gebakken met een vinaigrette van yoghurt en lavaskruid
*********
Spaghetti Chorizo & Zwezerik
Huis gedraaide spaghetti met chorizo en goudgeel gebakken kalfszwezerik
Hoofdgerechten
Tongschar & Coquilles
Gebakken tongscharfilet met gegrilde coquilles en een beurre blanc met zalm kaviaar en bieslook
*********
Lamsrack & lamsnek
Zacht gegaarde lamsnek met lamsrack, lamsoren en asperges met een lamsjus
Desserts
Fromage (supplement: €6,-)
Een selectie van onze kaasplank met appeltjesbrood en eigen gemaakte chutney
Of
Lente koninkjes
Een taartje met Hollandse aardbeien met citroen crème en een sorbet van basilicum
Of
Latte Dessert
Koffie/caramel/witte chocolade/sabayon
3-gangen | voor/hoofd/dessert | € 55,00 p.p.
4-gangen | voor/tussen/hoofd/dessert | € 62,50 p.p.
5-gangen | voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 72,50 p.p.
6-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/dessert | € 82,50 p.p.
7-gangen | 2 voor/2 tussen/hoofd/kaas/dessert | € 92,50 p.p.
Menu gelieve alleen per tafel bestellen